Home >Huawei >Lista Neophodnih Stvari za Piknik

Huawei

Time: g-soft

On: Jan/25/2024

Category: Huawei iPhone Samsung Digitalni život

Roštiljanje na otvorenom, samostalni rad na otvorenom, okupljanje prijatelja i porodice kako bi se doživelo kampovanje i kuvanje na otvorenom je zaista veoma interesantna stvar, ali najvažnije je ne samo da bude praktično i sigurno, već i da se zaštiti prirodna sredina. U ovom blogu, razgovaraćemo o tome kako uživati u zabavnom pikniku dok istovremeno štitimo prirodu.

Eko-friendly Piknik

Priprema Hrane

Za piknik se obično bira roštiljanje, pa možemo poneti pet vrsta hrane: povrće, voće, meso, morski plodovi i grickalice; Povrće se obično priprema za kukuruz, slatki krompir, pečurke i krompir, koji se brže kuvaju; Pripremite banane, ananas i jabuke, da biste vladali toplotom, površinu možete lagano prepeći, pokapati malo meda ili jogurta za bolji ukus; Meso se priprema unapred, piletina, govedina i jagnjetina, kako bi se dodao ukus, na primer, govedina se nabode na ražnju sa masnim i tankim delovima, potpuno kuvano će uništiti svežinu mesa. Za ribu se preporučuje da izaberete ribu sa manje kostiju, poput lososa, Wučang ribe, jesenje ribe ili prolećne ribe. Grickalice samo izaberite ono što volite da jedete.

Piknik Podloga

Podloge za piknik takođe igraju važnu ulogu u kampovanju na otvorenom. Bilo kada ih možete raširiti kako biste obezbedili uredan prostor za piknik ili odmor. Preporučuje se da kupite podlogu za piknik napravljenu u Tokiju, debelu i otpornu na vlagu, i pogodnu za kampovanje.

Preklapljajući Sto i Stolica

Strogo govoreći, prenosivi stolovi za kampovanje nisu deo osnovne opreme za kampovanje. Međutim, dobar prenosivi stol za kampovanje može značajno poboljšati kvalitet kampovanja na otvorenom, barem za prijatno ispijanje čaja, roštiljanje, i tako dalje; Pri kupovini prenosivih stolica za kampovanje, prioritet se daje težini, prenosivosti i kompaktnosti, što je lakše, to je manje, to je bolje.

Gasni Šporet

Takođe poznat kao kaseta šporet, to je najpraktičniji od svih šporeta i najlakši za upotrebu. Gasni šporet koristi butan i propan kao gorivo, visok izlaz plamena, pogodan za planine i sneg. Preporučuje se da prilikom prvog kampovanja kupite kaseta šporet, jer ima različite funkcije, lako se koristi i održava, i ekološki je prihvatljiv i siguran. Ali mana je da su troškovi goriva skuplji od isparivača

Kamp Prikolica

Bogata hrana je veoma teška i može se povući sa prikolicom kako bi se ispunile potrebe za laganom opremom i skladištenjem u isto vreme, a sklapanje je malih dimenzija.

Automobilski Frižider

Ako je budžet dovoljan, možete razmotriti automobilski frižider kako biste ispunili funkciju čuvanja hrane.

Otvoreni Izvor Napajanja

Otvoreni izvor napajanja može da puni mobilne telefone i računare, i može da bude povezan sa električnim čajnikom kako bi prokuvali vodu za čaj bilo kada i bilo gde. Prilikom kupovine, možete da kupite lakši i prenosiviji, snažan litijumski otvoreni izvor napajanja.

Elektronska Oprema

Morate da slikate piknik, pa možete da pripremite fotoaparat ili mobilni telefon sa snažnom kamerom, kao što je HONOR 50, koji ne samo da ima izvanredan izgled, već i visokokvalitetnu kameru.

Lista Neophodnih Stvari za Piknik

Lekovi

Na pikniku na otvorenom treba obratiti pažnju na prevenciju insekata i komaraca, da biste poneli sredstva protiv komaraca i druge lekove, ali i svoje uobičajene lekove, u slučaju nepredviđenih okolnosti.

 

Zaključak

Piknici nas mogu odvesti u prirodu, osetiti lepotu prirodei pojačati odnose među rodbinom i prijateljima. U slobodno vreme možete pozvati nekoliko dobrih prijatelja ili članova porodice da zajedno imate piknik na otvorenom i uživate u životu.