Home >Digitalni život >Omiljene božićne ideje za poklone

Digitalni život

Time: g-soft

On: Apr/11/2023

Category: Huawei iPhone Samsung Digitalni život

Vaše mušterije će verovatno biti zauzete, a još prometnije tokom praznične sezone. Između kupovine poklona, čišćenja i uređenja doma, organizovanja zabava, kao i prisustvovanja korporativnim zabavama i drugim prilikama, verovatno su razvučene do granice. Poklanjanje božićnih nagrada i takmičenja omogućava im da se udalje od stresova tokom praznika i ova vrsta interaktivnog sadržaja vam omogućava da ih angažujete.  Kada se ljudi jate na vaša takmičenja za Božić, oni takođe mogu da razmišljaju o vašoj kompaniji dok rade druge stvari. Oni možda pregledaju vašu lokaciju i ulaze u vaš konkurs, a zatim vide stavku u vašem katalogu koja predstavlja odličan poklon nekome sa njihove liste želja. Pogledajte ove neverovatne božićne ideje.


Božićne ideje za poklone


1. Poklon-kartice uz kupovinu


Omiljene božićne ideje za poklone  

Poklonite poklon-karticu ili popust kada kupci potroše određenu sumu novca u vašem maloprodajnom objektu. Ovaj podsticaj podstiče kupce da tokom posete potroše više kako bi imali priliku da dobiju ponudu za poklon-karticu. Oni su takođe zanivljeni da se vrate i kupe u budućnosti. Poklon-karticu možete da uokvirite i tako da bude jeftin punjenje čarapa koje povećava vidljivost vašeg brenda dovođenjem primaoca u vašu prodavnicu.


2. Novčana nagrada


Od svih ideja za božićne poklone navedene na listi, ovo će se najverovatnije najviše dopali. Svi žele da potroše više tokom svečane sezone. Pošto kupuju veće nego inače, ponudite svojim mušterijama šansu da osvoje novac, pa čak i poklon-kartice za vašu radnju. Napravite Instagram foto konkurs, sa učesnicima koji vaše proizvode tagujete u svojim inovativnim objavama. Dajte dobitniku novčane nagrade kako bi mogli da kupe šta god požele ili купить телефон huawei ako gledaju u jednu.  Dodajte vezu u biografiju da biste kreirali lokaciju koja može da se storno koristi i koristite brendirani hešteg za traženje svih stavki takmičenja. Pobednika možete sami da izaberete ili da pustite svoje fanove da glasaju na vašem sajtu.


3. Freebies poklanjati


Upoznajte svoje kupce sa vašim brendom tako što ćete održati giveaway nasumične prirode koji pobedniku daje predmet po svom izboru, poklon torbu sa uzorcima. Iskoristite takmičenje da povećate svoje pratioce tako što ćete zahtevati od takmičara da prate i vole vas kao deo stavke.


4. Besplatna božićna večera


Druga opcija da pomognete ljudima koji žive u vašem komšiluku je da obezbedite besplatnu božićnu večeru. Ako imate neprimetnu prehrambenu prodavnicu mogli biste besplatno da poklonite ćurke, šunke i druge deli artikle za odabrani broj dobitnika u vašem regionu. Takođe možete ponuditi ugostiteljske usluge pobednicima vašeg takmičenja.


5. Pokloni za velike karte


Omiljene božićne ideje za poklone  

Božićne ideje za poklone koje možete ponuditi ne moraju da se fokusiraju na aktuelne kupce. Napravite giveaway koji pomaže ljudima u vašoj okolini. Mnoge porodice ne mogu da kupe svaku stavku koju želi lista njihovog deteta. Napravite takmičenje na kojem su nagrade skup proizvod koji njihova deca žele ili zahtevaju. Saznajte koji su skupi predmeti u modi i odaberite jednu ili dve za poklanjanje nagrada. Možete da koristite nasumičan generator na mreži da biste izabrali pobednike.


Donja linija


Ideje za božićne poklone koje možete smisliti ne moraju biti složene. Pre nego što počnete, pogledajte osobe do kojih želite da dođete i izaberite stavku koja će im se dopasti. Isplanirajte svoj budžet, a zatim ponudite podsticaj koji je u okviru vašeg budžeta. Na kraju, božićni pokloni su sredstvo za uspostavljanje veza sa vašim trenutnim mušterijama i u budućnosti i naterati ih da budu u kontaktu sa vama tokom cele praznične sezone. One se mogu koristiti za opuštajući beg od stresa tokom praznične sezone dok vozite saobraćaj do svoje prodavnice.